This Whitby homeowner wanted to install interlocking around a new in-ground pool featuring waterfalls, a deck, and much more. We completely transformed this backyard, shaping it into a paradise fit for any poolside lover. After drafting drawings, permits, and plans for the magnificent backyard, AHS got approval from the homeowner to begin construction. We prepared the space for a clean new project, and began placing down interlocking slate blocks. After we had foundations, we built a large deck connected to the home’s kitchen area. The deck featured a mix of glass, dark plastics, metals, and woods. The minimalist appearance of the entire project was brought together with the waterfalls built into the side of the pool’s retaining wall. It was a pleasure to work on this great project, and the homeowner was happy with the results.